Tip: 4K Blu-ray Interstellar en Dunkirk nu met veel korting te koop!

News
dinsdag, 22 december 2020 om 12:30
interstellarf1596108174
Christopher Nolan is één van de weinige filmmakers die het dit jaar heeft aangedurfd om zijn film uit te brengen in de bioscoop. De regisseur heeft in de jaren hiervoor ook al veel mooie films gemaakt, waarvan nu Interstellar en Dunkirk op 4K Blu-ray met veel korting te koop zijn!
Als er één regisseur is in Hollywood die consistent baanbrekende kaskrakers weet te maken, dan is het wel Christopher Nolan. De Brits-Amerikaanse filmmaker combineert zijn originele scripts met acteurs van de bovenste plank en weet vervolgens ook nog eens het beste uit hen te halen. Het resultaat is elke keer weer verbluffend.
Dit jaar heeft Nolan toch nog bezoekers naar de bioscoop weten te krijgen met Tenet, zijn nieuwste creatie. Wil je alleen van zijn vorige films genieten op een bijna bioscoop-waardig niveau, dan kan je nu je slag slaan. Op Amazon.nl zijn namelijk de 4K Blu-ray van Interstellar en Dunkirk flink in prijs gedaald. De films zal je niet meer voor kerst binnen krijgen, maar als je in het nieuwe jaar meteen wil genieten van twee toppers, dan moet je nu je slag slaan.

Waar gaan Dunkirk en Interstellar over?

Dunkirk is de eerste film van Christopher Nolan over de Tweede Wereldoorlog. In plaats van te focussen op een glorieuze overwinning van de Geallieerden, focust de film zich juist op één van de dieptepunten. Na een flinke nederlaag moesten duizenden soldaten worden geëvacueerd uit het Belgische Duinkerken, met een enorm ingewikkelde operatie tot gevolg.
Interstellar richt zich juist op de toekomst. De mensheid kan amper meer overleven op aarde door mislukte oogsten. Om op zoek te gaan naar een nieuwe planeet waar mensen kunnen leven, wordt Joseph Cooper (Matthew McConaughey) en zijn team (waaronder Anne Hathaway) door een wormhole gestuurd naar drie potentiële planeten. Het team treft alleen niet aan wat ze hadden verwacht.

Populair Nieuws