Timothée Chalamet is verslaafd aan Red Dead Redemption 2

News
woensdag, 10 januari 2024 om 12:30
wonkaf1704882791
Elle zegt het volgende: ‘Timothée Chalament is dus kennelijk verfent gamer’. Zo blijkt dat hij tijdens een rode loper van één van zijn films heeft gezegd dat hij erg houdt van Red Dead Redemption 2.
Zo zou de populaire acteur het volgende gezegd hebben in een interview: "Ik ben er echt laat bij als het op Red Dead 2 aankomt. Like very, very late, maar ik hou ervan." Ook is hij ingegaan of de game van Rockstar zich leent voor een verfilming, maar daar heeft hij twijfels over.
"Er zijn zoveel side missions in Red Dead Redemption. Ik weet niet of dat zich leent voor een lineair plot."
Komisch is dat hij ook helemaal ingaat op de game zelf, waar Elle duidelijk geen kaas van heeft gegeten, maar wij natuurlijk wél:
"Ik wil graag zien of Arthur Morgan weer terugkomt na het einde van Epilogue 1. Ik denk dat hij terugkomt in Epilogue 2 want bij de klif zag het er niet uit alsof hij dood was, maar als hij wel dood is zit ik er misschien helemaal naast."

Wachten op nieuwe GTA

Red Dead Redemption 2 was een daverend succes van Rockstar, waarbij alle ogen nu door gamers vooral gericht zijn op de Grand Theft Auto. Hiervan is een nieuw deel als waar Sinterklaascadeautje onthuld begin december met een trailer.
Nu zijn wij natuurlijk benieuwd naar jouw mening: als je moet kiezen tussen de wereld van Red Dead Redemption of die van GTA, welke heeft dan jouw voorkeur?
Ondertussen kunnen mensen die fan zijn van Chalamet naar de bioscoop. De beste (jonge)man heeft namelijk de hoofdrol te pakken in Wonka, waar hij aardig wat bijzondere chocola tevoorschijn tovert.

Populair Nieuws