Update - TikTok storing zorgt voor grote problemen met de app

News
donderdag, 15 september 2022 om 11:55
tiktok 5323005 1920f1600075938
TikTok is één van de meeste populaire apps van het moment. Gebruikers kunnen momenteel alleen niet van het platform genieten, want een storing zorgt voor grote problemen voor TikTok.

Update - TikTok storing lijkt weer voorbij

Het technische team van TikTok heeft hard gewerkt. Het lijkt er namelijk op dat de storing weer is verholpen. Je kan nu dus zonder problemen weer de app gebruiken.
Origineel bericht
Social media-platformen zijn de laatste jaren enorm groot geworden. Zo kunnen we ons bijna geen leven meer voorstellen zonder Facebook, Twitter en Instagram. Maar de grote bedrijven hebben niet lang geleden concurrentie gekregen van een nieuwe speler: TikTok. Het Chineze social media-platform is in zeer korte tijd enorm groot geworden en trekt de aandacht van vele jonge gebruikers over de hele wereld.
Momenteel zorgt TikTok alleen voor verdriet bij de gebruikers. Volgens Allestoringen.nl kampt het platform namelijk met een enorme storing. Op het moment van schrijven zijn er al bijna 12.000 meldingen binnengekomen over TikTok. De meeste klachten gaan over de app van TikTok, die voor velen nu niet te gebruiken is. Kan je niet zonder de memes en grappige video's op TikTok, dan wordt het een lastige dag.

Wanneer is de TikTok storing verholpen?

Via het officiële TikTok-account op Twitter wordt er nog geen melding gemaakt van een storing of andere oorzaak voor de technische problemen. Het is momenteel dus even afwachten of TikTok op de hoogte is van de storing en dat er dus actief wordt gewerkt aan een oplossing. Voorlopig moeten we het dus even zonder TikTok doen.
Wanneer er meer informatie bekend is over de storing, zullen we het bericht bijwerken met de laatste informatie.
Dit bericht is bijgewerkt op 15 september 2022.