Scoor de Philips Hue Starterkit alleen vandaag voor een bizar lage prijs!

News
donderdag, 15 september 2022 om 18:00
philips hue starterkitf1650537436
Lampen zijn anno 2022 veel meer dan alleen voorwerpen om iets mee te verlichten. Met de lampen van Philips Hue heb je namelijk talloze mogelijkheden tot je beschikking. En de Philips Hue Starterkit kan je alleen vandaag voor een bizar lage prijs scoren!
Met de White Ambiance lampen van Philips Hue kan je de sfeer in huis in één klap veranderen. Je kan namelijk de verlichting op verschillende manieren aanpassen via de Hue app. Wil je bijvoorbeeld een knusse sfeer in de huiskamer, dan kunnen de lampen zorgen voor een warme gloed. Heb je anderzijds behoefte om gefocust te blijven, dan kan je een koelwit licht selecteren. En de lampen zijn ook nog eens lekker energiezuinig!
Bij de Philips Hue Starterkit krijg je niet alleen twee van dat soort lampen, maar ook alles wat je nodig hebt om je avontuur met de speciale lampen te beginnen. Zo krijg je een dimmer switch om in je huis op te hangen en een Hue Bridge. Op dat laatste apparaat kan je al je Hue lampen aansluiten en andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan kleurenlampen, bewegingssensoren en meer.

Veel korting pakken op de Philips Hue Starterkit

Het is normaal alleen niet goedkoop om de Philips Hue Starterkit in huis te halen. Gelukkig is daar nu tijdelijk verandering in gekomen bij bol.com. De Nederlandse webshop stunt nu namelijk met het pakket in een dagdeal!
Je moet er dus wel snel bij zijn, want de aanbieding verloopt om middernacht. Bij bol.com kan je ook meteen andere accessoires halen, zoals extra kleurenlampen of een bewegingssensor.