Tikkie storing gooit roet in de digitale vrijmarkt

  Het is Koningsdag, maar dan wel vanuit huis. Dat betekent geen kleedjes aflopen op zoek naar een item, maar een digitale vrijmarkt. Jammer genoeg is er een storing bij Tikkie momenteel die mogelijk roet in het eten gooit.

  Even lekker de kleedjes aflopen om te speuren naar toffe dingen zit er dit jaar niet in. Dat betekent niet dat de vrijmarkt niet doorgaat, want we kunnen nu digitaal aan het speuren slaan op zoek naar die ene deal. Alleen betalen is wat lastig. Althans, als je Tikkie gebruikt. Er zijn namelijk problemen bij Tikkie en betalingen zijn niet mogelijk of lopen vertraging op. Dit melden allestoringen.nl en de Tikkie klantenservice via Facebook en WhatsApp.

  Klanten die de storing melden via de sociale mediakanalen van Tikkie krijgen als antwoord dat er momenteel vertragingen zijn met betalingen via de dienst en dat er onderzoek gedaan wordt.

  Op zoek naar andere betaalmogelijkheden

  De Tikkie storing komt bijzonder ongelegen. Mensen die online iets willen kopen, zullen op zoek moeten naar andere manieren om te betalen. Via een bankoverschrijving is een mogelijkheid, maar iDeal is ook mogelijk. Sommige online platforms zoals Marktplaats hebben ook hun eigen betaalmogelijkheden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.