Spotify storing plaagt bijzondere Koningsdag

  Spotify heeft volgens Allestoringen.nl last van een storing. De bekende muziekdienst werkt voor vele gebruikers hierdoor op het moment niet naar behoren. Online worden meldingen gemaakt van problemen met streamen naar onder andere Sonos-apparaten en het streamen via Chromecast.

  Rond 10.45 uur verschenen op Koningsdag de eerste berichten online over de Spotify storing. In een klein uur zijn er bij Allestoringen meer dan 400 meldingen binnengekomen over het probleem. Hoe lang het probleem nog blijft aanhouden is nog maar de vraag.

  Op Spotify's officiële kanalen wordt geen melding gemaakt over een mogelijke storing. Het is dan ook mogelijk dat het hier om een incidentele storing gaat en geen landelijk probleem. Tevens is het onduidelijk welke apparaten allemaal last hebben van de storing. Mobiele telefoons en pc's lijken het wel gewoon te doen wanneer er niet naar een Chromecast wordt uitgezonden.

  De laatste tijd vinden er steeds meer storingen plaats. Mogelijk heeft dit te maken met het verhoogde internetgebruik nu dat mensen verplicht thuis zitten wegens het coronavirus. Verschillende streamingdiensten hebben hierdoor al maatregelen genomen om het internet minder zwaar te belasten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.