Deze prequel films kunnen we binnenkort verwachten!

  Van sommige films kun je gewoon niet genoeg krijgen! Er zijn inmiddels een aantal bekende film franchises die binnenkort terug zullen keren naar het witte doek met een prequel film. Dit zijn er een aantal om naar uit te kijken!

  Lionsgate

  The Hunger Games

  Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat er nog een Hunger Games film aan zou komen. Deze week is het dan toch echt bevestigd! Lionsgate heeft de nieuwe film van The Hunger Games groen licht gegeven. Helemaal 'nieuw' zal de film alleen niet worden. Het gaat namelijk om een prequel die gebaseerd is op het boek The Ballad of Songbirds and Snake van Suzanne Collins.

  In het verhaal volgen we de jonge president Snow. Voor de tiende hongerspelen wordt Snow uitgekozen als mentor. Met tegenzin zal hij een Tribuut uit District 12 moeten begeleiden. The Ballad of Songbirds and Snake is Suzanne Collin's nieuwste boek en zal vanaf 19 mei verkrijgbaar zijn.

  De cast van de nieuwe film is nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat een groot gedeelte van de producenten van de voorgaande Hunger Games films zal terugkeren voor de prequel-film.

  The Sopranos

  Een andere bekende naam die we binnenkort terug zullen zien is The Sopranos. De succesvolle dramaserie The Sopranos eindigde in 2007 na zes seizoenen. Na het einde van de show bleven fans hopen dat er meer van de serie zou komen en na twaalf lange jaren kregen zij eindelijk goed nieuws. In 2018 werd bekendgemaakt dat er een film zou komen die gebaseerd zou zijn op The Sopranos.

  Het gaat hierbij om een prequel film genaamd The Many Saints of Newark. Uiteindelijk is de titel van de film Newark geworden. In Newark krijgen we de jonge versie van maffiabaas Tony Soprano te zien. De rol van de jonge Tony zal worden gespeeld door Michael Gandolfini, de zoon van James Gandolfini ofwel de originele Tony Soprano uit de serie.

  The releasedatum van Many Saints of Newark zou eerst op 25 september in de bioscoop draaien, maar deze datum is nu veranderd door Warner Bros. naar 12 maart 2021.

  Walt Disney Studios

  Black Widow

  Naast de Avengers films hebben superhelden zoals Iron Man, Captain America en Thor meer dan een eigen film. Nu is Natasha Romanoff, de heldin die al tien jaar als Black Widow in de MCU te zien is, ook aan de beurt. Haar solo film zal zich alleen niet in het heden afspelen, na haar lot in Endgame is dit dan ook helaas niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunnen we een prequel-film verwachten.

  Black Widow zal zich vlak na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War afspelen. Wanneer Natasha moet vluchten van de overheid, gaat ze terug naar Rusland waar ze herenigt wordt met haar 'familie' uit de Red Room. Samen proberen zij de Taskmaster, een schurk die de controle heeft over de Red Room, neer te halen.

  Black Widow zou oorspronkelijk op 24 april in de bioscoop draaien, maar door de gesloten bioscopen moest deze datum veranderd worden. De nieuwe releasedatum van Black Widow is nu verschoven naar 6 november 2020.

  Cruella

  De Disney live-action films lijken het vrijwel allemaal goed te doen bij de box office. Dit betekent natuurlijk dat Disney nog lang niet klaar is met het maken van live-action films, zeker niet omdat er nog zoveel verhalen te vertellen zijn. Een van de nieuwste verfilmingen zal gebaseerd zijn op de bekende Disney klassieker 101 Dalmatiërs. Toch zal deze film niet hetzelfde zijn als de originele animatiefilm. In de nieuwe film, genaamd Cruella, zal de schurk Cruella de Vil de hoofdrol spelen.

  Het oorsprongsverhaal speelt zich af in Londen in de jaren 70 waar we een jonge Cruella volgen als fashion designer. In de film zullen we zien hoe Cruella geobsedeerd raakt met hondenvachten, met name dat van dalmatiërs, en hoe zij een van de meest bekende en meedogenloze schurken wordt. De Vil zal door niemand minder dan Emma Stone worden gespeeld.

  20th Century Fox

  The King's Man

  Na het succes van Kingsman: Secret Service en en Kingsman: The Golden Circle was het al te verwachten dat er nog een film in de reeks zou worden gemaakt. Toch gaat het bij deze film niet om een sequel maar een prequel. The King's Man neemt ons mee naar de tweede wereldoorlog waarin we het begin zien van de Kingsman organisatie. In de film zien we sterren zoals Ralph Fiennes en Stanley Tucci.

  Toch zal het nog even duren voor we deze spionagefilm kunnen zien. De releasedatums van The King's Man zijn meerdere malen achter elkaar opgeschoven. De film zou eerst in september 2019 uitkomen en werd vervolgens naar februari 2020 verplaatst. Door de komst van het coronavirus kunnen we King's Man vanaf 17 september 2020 in de bioscoop zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.