Tijd om flink wat Moonshine te stoken in Red Dead Online deze week

  Van al het harde werken in het Wilde Westen kan een man of vrouw behoorlijk dorstig worden, maar gelukkig zijn er altijd Moonshiners om aan die vraag te voldoen. Deze week krijg je al stoker bovendien een mooie bonus.

  Spelers die deze week veel vrije tijd hebben, kunnen dat goed steken in de Moonshiner rol. Illegale stokers krijgen namelijk maar liefst dertig procent meer betaald voor hun verkochte alcohol. Zorg er dus voor dat je distillerij constant up and running is.

  Collectors doen er ondertussen verstandig aan om hun ogen goed open te houden voor Arrowheads en Bird Eggs deze week, want Madam Nazar zal er een bonus van vijftig procent bovenop de normale prijs gooien.

  Gratis een Posse aanmelden

  Heb je tijdens de coronacrisis een hoop nieuwe vrienden gemaakt en denk je erover na om een permanente Posse te vormen? Maak daar dan snel een beslissing over, want tot en met 8 juni zullen tijdelijk de inschrijvingskosten voor een Permanent Posse weggewuifd worden.

  De kosten die je daarmee bespaard kan je goed steken in bevoorradingen. Alle essentiële goederen, zoals voedsel en tabak, zijn deze week namelijk te koop bij handelaren voor de helft van de prijs.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.