Tijd Call of Duty Black Ops Cold War reveal bekendgemaakt

  Morgen is het eindelijk zover, dan zal Call of Duty Black Ops Cold War uit de doeken worden gedaan door Activision. Wij weten nu ook de precieze tijd wanneer dat zal gaan gebeuren.

  Het bestaan van Call of Duty Black Ops Cold War is een feit. Dat heeft Activision eerder al bevestigd door middel van een mysterieuze teaser trailer. We hebben alleen nog geen gameplay gezien van de nieuwe titel in de Call of Duty serie en we weten nog niks af van nieuwe features.

  Daar gaat woensdag 26 augustus verandering in komen. Dat heeft ontwikkelaar Treyarch geteased via een tweet vorige week. De reveal zal ook vrij uniek zijn, want die gaat plaatsvinden in de Battle Royale game Call of Duty Warzone. Het gerucht gaat dat de map Verdansk een complete make-over zal krijgen in de stijl van de Koude Oorlog. In Nederland zal de onthulling plaatsvinden om half 8 ‘s avonds.

  Reboot van de Black Ops serie?

  Er gaan al lange tijd veel geruchten over Call of Duty Black Ops Cold War. Activision en Treyarch hebben geprobeerd alles geheim te houden, maar eerder lekte al uit dat de game de Koude Oorlog al thema zou krijgen en dat het waarschijnlijk gaat om een reboot van de Black Ops serie. Die begon met de originele Black Ops in 2010, die zich ook al tijdens de koelbloedige oorlog tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie afspeelde. Of het daadwerkelijk gaat om een reboot zullen we waarschijnlijk morgen te weten komen. Nog eventjes geduld dus.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.