Tiger King Joe Exotic gaat voor een presidentieel pardon

News
donderdag, 07 mei 2020 om 16:23
tiger king docuf1595960515
Nu de Netflix serie Tiger King mateloos populair is, vindt Joe Exotic het tijd om vrij te komen. Volgens de Amerikaanse website TMZ zijn hij en zijn juridische team bezig om een presidentieel pardon aan te vragen.
‘Tiger King’ Joe Exotic zit momenteel een celstraf uit van 22 jaar. Dit, omdat hij een moord beraamde op zijn rivale Carole Baskins en daarnaast een aantal leeuwen om het leven bracht in zijn dierentuin. Exotic laat het er niet bij zitten en geeft aan onschuldig te zijn, al is hij al schuldig bevonden door een rechter. Daarom wil Exotic graag een pardon aanvragen bij president Donald Trump.

Ongeloofwaardig dat hij schuldig is?

Tiger King en zijn team van juristen is momenteel bezig met het opstellen van een document om zijn onschuld aan te tonen, maar dat is nog niet alles. Volgens TMZ zijn er interessante redenen die de Tiger King aanvoert, waarom hij niet schuldig zou zijn. Zo zou het geld dat aan Allen Glover betaald is voor de moord, helemaal niet voor de moord zijn zoals Glover meldt. Het geld zou volgens Exotic puur en alleen zijn om Allen uit de dierentuin weg te krijgen. In een interview met TMZ heeft Glover zelfs aangegeven dat ‘dit wraak is’.
Het lijkt er dus op dat Exotic een paar goede gronden heeft om de uitspraak van de rechter aan te vechten. Maar Exotic laat niets aan het toeval over. Hij heeft om zijn statement kracht bij te zetten namelijk een complete bus laten bestickeren met de woorden ‘President Trump Please Pardon Joe Exotic’. Daarnaast is Team Tiger te lezen. Wij zijn benieuwd wat de president van de Verenigde Staten te melden heeft op het pleidooi van Tiger King Joe Exotic.

Populair Nieuws