Tiger King film heeft mogelijk actrice voor Carole Baskin gevonden

  De documentaire-serie Tiger King heeft veel losgemaakt en studio’s staan in de rij om er een slaatje uit te slaan. Zo wordt er een film gemaakt en de actrice om Carole Baskin te vertolken lijkt gevonden.

  Netflix

  In Tiger King wordt de zeer excentrieke dierentuineigenaar Joe Exotic gevolgd door een filmcrew over de periode van een paar jaar. Waar kijkers eerst zal verbaasd zullen zijn wat voor figuren in de Verenigde Staten een privé-dierentuin mogen runnen, daar loopt de situatie al snel helemaal uit de hand.

  Waar het voor Joe Exotic misgaat is zijn strijd met Carole Baskin. De vrouw is de eigenaar van Big Cat Rescue en zet zich in om privé-eigendom van grote katten in de Verenigde Staten te verbieden en is daarmee een doorn in het oog van de Tiger King. Zo erg zelfs dat hij opdracht geeft om haar te vermoorden, al blijft Exotic het zelf ontkennen. In de Tiger King film gaat de rol mogelijk vertolkt worden door Tara Reid, dat meldt People Magazine. De actrice heeft de laatste paar jaar voornamelijk gespeeld in de Sharknado films.

  Niet te verwarren met Tiger King serie

  Het betekent alleen niet dat Tara Reid naast Nicolas Cage zal spelen. Er zijn namelijk meerdere projecten in de maak over de documentaire. Cage zal de rol van Joe Exotic gaan vertolken in een achtdelige serie, terwijl Reid gaat spelen in een film. Het is duidelijk dat we voorlopig niet van Joe Exotic en zijn collega's verlost zullen zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.