Thomas The Sapling en Back 4 Blood zorgt voor veel (on)dood in XGN Battle 4!

News
dinsdag, 16 november 2021 om 10:00
stream samenwerkingen msi 42 officialf1637051590
Het is tijd voor een nieuwe aflevering van XGN Battle seizoen 4. In samenwerking met MSI gaan Thomas The Sapling en XGN de strijd met elkaar aan in Back 4 Blood. Lees hier alle details over de Twitch livestream die je niet wil missen!
XGN Battle seizoen 4 gaat deze week verder. Het vierde seizoen van XGN Battle vervolgt de strijd tussen XGN en Thomas The Sapling. De fanatieke gamer die al een paar afleveringen van seizoen 3 met ons de strijd aanging nam het in oktober tijdens de premiere van het vierde seizoen tegen ons op in Far Cry 6. Deze week is het tijd om de strijdbijl weer tevoorschijn te halen en dat ook nog eens terwijl zombies ons om de oren vliegen.
Komende woensdag om 19.00 uur gaan we live met Thomas The Sapling tijdens de tweede XGN Battle-stream. Dit keer wordt het een strijd in Back 4 Blood om te zien wie de meeste zombies kan slopen. Luuc en Thomas trekken alles uit de kast om de ultieme zombieslachter te worden, maar daarvoor is natuurlijk wel een goede monitor nodig. Daarom spelen de heren op de MSI Optix MAG 274QRF-QD.
De monitor van MSI is uitgerust met een scala van mogelijkheden die ervoor gaat zorgen dat Luuc en Thomas de zombies aan kunnen pakken. Toch werken ze niet alleen samen, want onderling wordt gekeken wie de zombies daadwerkelijk terug het graf in schiet. Uiteraard gaat dat gepaard met flink wat chaos en uitdagingen die de onderlinge competitie alleen maar meer aanwakkeren.
Zijn er straffen voor de verliezer? Dat ontdek je alleen door de stream te checken via XGN's Twitch-kanaal of Thomas' YouTube-kanaal.

De Twitch livestream planning

De Twitch livestream kun je woensdag 17 november om 19:00 uur live volgen via onze Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je gezellig met ons babbelen en natuurlijk genieten van de onderlingen competitie tussen de twee zombieslachters. Uiteraard komen ook verschillende tips en & tricks voorbij die je in de game kunt toepassen.
Je kunt de livestream ook volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons account volgen, zodat je weet wanneer we losgaan!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.