Opnames van The Witcher gaan weer van start

News
vrijdag, 12 juni 2020 om 11:30
the witcher 1f1575477189
Het heeft even geduurd, maar de cast en crew van The Witcher zullen heel snel weer verdergaan met opnames. Dit meldt onder andere de Redanian Intelligence.
Het plan van Netflix is dat The Witcher weer verder zou gaan met opnames in augustus. Samen met vele andere films en series kwam de productie plat te liggen door het coronavirus. The Witcher is uiteindelijk 3 maanden lang gestopt met de opnames. Als de opnames in augustus weer verder gaan zou het mogelijk haalbaar zijn dat het tweede seizoen van The Witcher in 2021 uitkomt.
Pas geleden is zelf een acteur van The Witcher besmet geweest met het coronavirus. Kristofer Hivju was positief getest op het coronavirus en moest daarna een paar weken in quarantaine. Inmiddels is hij weer helemaal beter, maar daardoor moest alles op de set hierdoor eerst gedesinfecteerd worden om nog meer besmettingen te voorkomen.

Seizoen 2

In het tweede seizoen van The Witcher zullen we uiteraard meer zien van Gerald of Riva, Yennefer en Ciri. Ook zullen we meer nieuwe monsters zien wat een belangrijk element in de serie is. Er wordt in de serie namelijk veel op monsters gejaagd door de Witchers. De directeur van Arborfield Studios bevestigde pas geleden dat ze bijna klaar waren met de veiligheidsprocedures. De productie zou in de eerste week van augustus weer van start gaan. Production Weekly meldt dat de opnames weer zullen starten op 3 augustus. Het tweede seizoen zal nog ruim vier en een halve maand nodig hebben om te kunnen filmen.

Populair Nieuws