The Witcher mod voegt ‘Toss a Coin to your Witcher’ toe aan de game

  The Witcher is weer helemaal hot! Netflix heeft goud in handen met de nieuwe serie, gebaseerd op de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, en dat slaat over naar de games. Een modder heeft namelijk het bekende lied ´Toss a Coin to your Witcher´ toegevoegd aan The Witcher.

  Netflix

  Ook in de serie weet de vriendelijke bard, die Geralt of Rivia vergezelt tijdens zijn reizen, de show vaak te stelen. Jaskier - in de games Dandelion genoemd - praat nét iets te veel, houdt ook in de serie van vrouwelijk schoon en is op heel veel vlakken een complete tegenpool van Geralt. Uit zijn avonturen met de monsterjager haalt hij inspiratie voor zijn liedjes op en dat betekende de geboorte van het inmiddels iconische Toss a Coin to your Witcher.

  Door de serie is er al een recordaantal spelers waargenomen in The Witcher 3: Wild Hunt, maar ook de eerdere delen blijven niet onaangeroerd. Een modder genaamd Hubert Wiza had het idee om het lied van Jaskier toe te voegen aan het eerste spel, wanneer het personage op de planken staat in een taverne. Hieronder de video, maar weet dat je de melodie de rest van de dag niet meer uit je hoofd krijgt!

  The Witcher

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.