The Witcher brengt een recap in kerstsfeer

News
woensdag, 25 november 2020 om 15:30
the witcher jaskierf1594275171
De feestdagen zijn natuurlijk om de hoek en een heleboel mensen proberen al een beetje in de kerstsfeer te komen. Ook de mensen in de serie van The Witcher doen een poging. Het YouTube account van Netflix heeft een briljante video geupload met een aantal hele leuke edits. Hierin is te zien hoe scenes uit The Witcher in de kerstsfeer gezet zijn.
The Witcher en kerst klinkt natuurlijk niet als een hele normale combinatie. Het ene moment is iedereen elkaar aan het afslachten en het volgende moment zijn het allemaal vriendjes die elkaar een fijne kerst wensen? Dat klinkt niet als iets dat mogelijk is in de wereld. In de video lijkt dit ook zeker niet het geval. Het is meer een soort kerst met een luguber randje. Je krijgt te zien hoe iedereen elkaar afslacht met een leuk kerstmuziekje eronder. Het ziet er in de video niet uit alsof de feestdagen in de wereld van The Witcher net zo gewaardeerd worden.
Check hieronder hoe Netflix en The Witcher ons in de 'kerstsferen' proberen te krijgen.

The Witcher seizoen 2

Natuurlijk zitten we allemaal met smart te wachten op het tweede seizoen van The Witcher. Het eerste seizoen was een erg groot succes, waardoor het tweede seizoen natuurlijk niet uit kon blijven. Helaas zit het coronavirus de productie van de serie in de weg. Waar het tweede seizoen in eerste instantie gepland stond voor eind 2020, is dat nu verplaatst naar een nog onbekende datum in 2021. Wel zijn er al een aantal details bekend over de serie.
Geralt reist met Ciri naar Kaer Morhen, waar hij zelf getraind is tot Witcher. Geralt denkt dat Yennefer dood is, dus probeert haar te vergeten. In het tweede seizoen krijgen we een aantal bekende namen te zien. Geralt’s mentor en medewitcher, Vesemir, zal voorkomen in de serie. Ook een andere Witcher en vriend van Geralt genaamd Lambert. We zullen nog een heleboel meer nieuwe gezichten te zien krijgen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!