The Walking Dead voorspelde ons WC-papier hamstergedrag

News
maandag, 23 maart 2020 om 11:35
xgn google image
De laatste dagen wordt er wereldwijd massaal hamstergedrag vertoond, vanwege de quarantainemaatregelen. Gek genoeg slaan we vooral toiletpapier in. Dit hamstergedrag lijkt al voorspeld te zijn in The Walking Dead, want ook in de serie was het WC-papier dat belangrijk leek in het begin van alle ellende.
Een oplettende The Walking Dead kijker ontdekte het hamstergedrag in The Walking Dead. In de allereerste aflevering ‘Days Gone Bye’ wordt Rick Grimes wakker in een ziekenhuis. Als hij op pad gaat blijkt de wereld omgeven te zijn door zombies, maar gelukkig kwam hij een overlevende tegen: Morgan. Op het moment dat deze eerste aflevering uitgezonden werd, leek het nog niet zo interessant wat Morgan allemaal ingeslagen had, maar nu we zelf thuis zitten valt één ding op. Morgan had namelijk een behoorlijke voorraad WC-papier ingeslagen. The Walking Dead lijkt zo ons hamstergedrag rondom toiletrollen al voorspeld te hebben.

Genoeg voor maanden ingeslagen

Morgan (Lennie James) heeft in de aflevering een aantal blikken voedsel en drank ingeslagen, maar ook een bijzondere hoeveelheid WC-papier. De hoeveelheid toiletrollen bij deze man komt tot voorbij de heup van Rick die in de deuropening staat. Het is genoeg voor een flink aantal keren poepen! Ondanks dat onze premier heeft aangegeven dat we niet moeten hamsteren, gebeurt het toch door het hele land. Heb jij ook toiletpapier gehamsterd? Laat het ons weten in de reacties!