The Walking Dead serie kan doorgaan na einde van de comics

News
maandag, 13 juli 2020 om 10:30
the walking deadf1624612250
The Walking Dead serie is momenteel nog zeer populair, maar de comics zijn ondertussen bij het einde aanbeland. Dat betekent volgens bedenker Robert Kirkman alleen niet dat de serie daar ook hoeft te stoppen.
Na een paar maanden stil te hebben gelegen door het coronavirus, is The Walking Dead eindelijk weer verder gegaan met de productie. Dat betekent dat binnenkort eindelijk de seizoensfinale van seizoen 10 kan worden uitgezonden. Daar zal de serie ook niet stoppen, want er is ook al groen licht gegeven voor een elfde seizoen.
De comics waar de serie op gebaseerd is, zijn alleen wel ten einde gekomen. Volgens Robert Kirkman, de bedenker van de franchise en executive producer voor de serie, hoeft dat niet te betekenen dat de serie op hetzelfde punt stopt. Dat zei hij tijdens de Q&A livestream van Hey Fandom!

Alleen nog groen licht nodig van AMC

Kirkman heeft er eerder ook al geen geheim van gemaakt dat hij graag door zou willen gaan met The Walking Dead. Showrunner Angela Kang heeft eerder al aangegeven aan The Hollywood Reporter dat de schrijver nog meer ideeën heeft aangeleverd voor de televisieserie. Het lijkt erop dat alleen AMC nog maar de goedkeuring hoeft te geven.