The Walking Dead seizoen 11 trailer toont nieuwe schurk

News
maandag, 26 juli 2021 om 10:00
the walking deadf1634110592
The Walking Dead keert op 22 augustus terug met het laatste seizoen van de bekende zombieserie. In aanloop naar het elfde seizoen heeft uitgever AMC nu de eerste trailer uit de doeken gedaan. Check de eerste The Walking Dead seizoen 11 trailer hier.
The Walking Dead eindigt dan toch eindelijk na haar elfde seizoen dat volgende maand in première gaat. Voor dat laatste seizoen zijn alleen wel flink wat extra afleveringen besteld. De laatste daarvan gaan volgend jaar pas in première. Toch kunnen we wel alvast een klein kijkje in de keuken krijgen met de nieuwe trailer van The Walking Dead seizoen 11.
De trailer van drie minuten toont de verschillende verhaallijnen die in het komende seizoen aan bod gaan komen. Zo is Maggie nog boos op Negan, terwijl een nieuwe vijand op lijkt te staan. De zogenoemde 'Ghosts' lijken de grote nieuwe schurk te worden.
Toch blijft het daar niet bij. Ook in The Commonwealth lijkt alles niet zo rooskleurig als gedacht, wat met de eerste teaser geïmpliceerd werd. In een korte clip op het einde van de trailer zien we dat de groep die naar de Commonwealth trok, flink in de problemen zit.
Bekijk de trailer hieronder zelf.

The Walking Dead seizoen 11 trailer zonder Rick Grimes

Het elfde seizoen van The Walking Dead zit weer vol met actie, terwijl de hoofdrollen nu definitief bij Norman Reedus, Jeffrey Dean Morgan en Lauren Cohan liggen. Reedus en Cohan zitten beide al flinke tijd in de serie (ondanks een tijdelijk vertrek van Cohan), terwijl Dean Morgan pas in seizoen 6 zijn gezicht liet zien.
Rick Grimes, het personage rondom wie de serie begon, zit alleen niet meer in de serie. Acteur Andrew Lincoln stapte uit de serie na seizoen 9 en kondigde aan een filmreeks voor The Walking Dead te gaan doen. De vraag is nu alleen hoe seizoen 11 het verhaal af gaat ronden, want de twee centrale figuren voor het einde (Rick en zijn zoon Carl) zitten beide niet meer in de serie. Vanaf 22 augustus zullen we langzaam maar zeker antwoord krijgen op die vraag.