Update - Storing bij Microsoft Teams plaagt eerste thuiswerkdag 2021

News
maandag, 04 januari 2021 om 9:15
microsoft teams gesprekf1614781593
Het is vandaag de eerste officiële thuiswerkdag van 2021en dat betekent dat we massaal Microsoft Teams aan hebben staan. Jammer genoeg is er een storing gaande in de software die het werken ermee flink verstoort.

Update - Storing Micrsoft Teams inmiddels voorbij

De storing in Microsoft Teams is intussen verholpen. Er kan weer gewoon ingelogd worden in de Microsoft applicatie en onderling met elkaar schakelen is gewoon weer mogelijk.
Originele bericht
Volgens de website Allestoringen.nl is de storing bij Microsoft Teams rond 8:00 uur vanochtend begonnen. Sindsdien stromen de meldingen binnen op de website. Het grootste probleem lijkt het inloggen zelf te zijn, waardoor Teams niet of nauwelijks gebruikt kan worden. De storing lijkt niet iedereen te treffen. Hoewel de meldingen op Allestoringen.nl oplopen, meldt Microsoft zelf nog niets op de sociale media van Teams. Toch is er volgens de storingswebsite een storing gaande die het gebruikers lastig maakt.

Microsoft Teams storing komt ongelegen op eerste werkdag van 2021

De Microsoft Teams storing komt behoorlijk ongelegen, gezien veel mensen door de lockdown momenteel nog thuis aan het werk zijn. Daarbij is het het begin van de week, waarin veel bedrijven een aftrap hebben met het hele team. Het feit dat het ook nog eens de eerste werkweek van 2021 is, maakt de storing nog vervelender. Even een aftrap van de dag met het hele team zit er voor veel gebruikers niet in en even bijkletsen met zijn allen rondom het nieuwe jaar evenmin.
Wanneer de storing precies verholpen zal zijn, is niet bekend. Daarnaast is ook niet bekend waar de storing precies door veroorzaakt wordt.