The Walking Dead seizoen 10 finale is de dood voor een belangrijk personage

  The Walking Dead seizoen 10b is begonnen met een heftige seksscène. Intussen is de strijd tegen de Whisperers in volle gang en stevenen we op het einde van het seizoen af. De laatste aflevering van dit seizoen zal een enorme cliffhanger krijgen en de dood van een belangrijk personage. Althans, zo lijkt het nu.

  KVH Media Group

  Het tiende seizoen van de AMC-serie is hervat en de afleveringen hebben allemaal een naam gekregen. Ondanks de nog ontbrekende synopsis weten we al dat de laatste aflevering een heftige zal worden. De aflevering moet tenslotte de cliffhanger leveren die iedereen laat smachten naar seizoen 11. Nu lijkt het erop dat de aflevering niet alleen een cliffhanger verzorgt.

  De titel van de aflevering 'A Certain Doom' is namelijk hetzelfde als die van volume 28 van de comics. Hierin is de ellende van de oorlog met The Whisperers voorbij en sterft ook een belangrijk personage. Alexandria wordt namelijk aangevallen door Walkers én overgebleven Whisperers in de strip. Eugene lijkt het hierbij niet te gaan redden, maar Andrea (die in de serie al dood is) helpt hem. Hierdoor wordt zij zelf een maaltijd voor zombies.

  Van wie nemen we afscheid?

  Gezien Andrea al uit de serie is, zal er iemand anders waarschijnlijk de klos zijn. De serie volgt de stripverhalen niet exact, maar gezien de gebeurtenissen die momenteel voorbij komen in de serie lijkt dit wel te gaan gebeuren. Wie er in plaats van Andrea zal overlijden, is nog onbekend. Wel weten we al dat Michonne actrice Danai Gurira na het tiende seizoen vertrekt uit de serie. Of zij hiermee ook het slachtoffer van de oorlog tegen de Whisperers wordt is nog onbekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.