The Walking Dead finale zal flink wat lijken kennen

News
woensdag, 29 april 2020 om 12:07
xgn google image
De laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 laat nog even op zich wachten. Via Twitter konden fans onlangs vragen stellen over de serie. Daarop kregen ze dan een antwoord met een semi-vage .gif afbeelding. Een van de vragen onthulde dat de aflevering flink wat lijken zal opleveren.
De laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 zal 'A Certain Doom' heten en dat lijkt erg toepasselijk. In de afgelopen aflevering zagen we namelijk dat de groep overlevenden in een lastig parket zit, met een heus leger aan zombies dat voor de deur staat. Je kunt er bijna op inzetten dat er in de komende aflevering flink wat doden zullen vallen. Een fan vroeg via Twitter hoe veel mensen er precies in de komende aflevering zullen sneuvelen. Het antwoord dat volgde was ‘zo veel mensen’ in een gifje.

Enorm gevecht op komst

Gezien de overlevenden geen kant op kunnen in de laatste aflevering van The Walking Dead, is een gevecht onvermijdelijk. Er is ogenschijnlijk maar één ingang (en dus ook maar één uitgang) naar hun safehouse en daar staat een woeste Beta met flink wat hongerige zombies te wachten.
Dit belooft een flink spannende laatste aflevering van de AMC-serie. Jammer genoeg wel eentje waarin we afscheid moeten nemen van veel bekende gezichten. Althans, zo doet de tweet het nu overkomen.