Update: 'PS5 reveal event komt voor 2 juni'

News
woensdag, 29 april 2020 om 11:03
xgn google image
Het ziet er naar uit dat het officiële PS5 reveal event daadwerkelijk in mei op de planning staat. Een nieuwe teaser van het officiële PlayStation Magazine teaset dat de nieuwste editie die op 2 juni verschijnt compleet over de PS5 gaat. De teaser in combinatie met eerdere geruchten over een PS5 reveal in mei lijkt het evenement nu daadwerkelijk te bevestigen.
Op Twitter was het eerst de gebruiker Tidux die duidelijk maakte dat de volgende editie van het PlayStation Magazine een blowout over de PS5 zou bevatten. Combineer dit met de eerdere berichten over de console reveals die voor juni plaats zouden vinden en het lijkt erop dat mei daadwerkelijk de PS5 reveal gaat bevatten.
Naast dat het PlayStation Magazine een blowout over de PS5 teaset, lijkt de cover ook te lekken dat Horizon Zero Dawn een vervolg krijgt. Er werd al langer gespeculeerd over een tweede deel, maar in de rechterhoek van het tijdschrift staat daadwerkelijk de onthulling van de game. Op de foto hieronder is dat beter te zien.
Hoewel het nieuws allemaal goed klinkt, is er officieel door Sony nog niets bevestigd. Verwacht wordt dat de aankondiging van de PS5 reveal binnenkort zal plaatsvinden, net zoals het nieuws over The Last of Us Part 2 releasedatum eerder deze week. Tot die tijd is het verstandig om dit nieuws met een korreltje zout te nemen.
Update: In opvolgende tweet heeft de redactie van het OPM duidelijk gemaakt dat de coverstory niet een nieuw deel van Horizon Zero Dawn betreft, maar een comic die het verhaal na het eerste deel voortzet. Helaas dus nog geen reveal aanstaande van de opvolger van Horizon Zero Dawn.
Dit artikel is op 27 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws