The Walking Dead film brengt menselijke experimenten

  The Walking Dead is een serie waarbij je niet gek moet opkijken als er ineens iemand uit de dood opstaat. De serie speelt zich tenslotte af tijdens een zombie Apocalyps. In de The Walking Dead film komt daar nog iets gruwelijks bij, namelijk menselijke experimenten! Althans, volgens de website WeGotThisCovered.

  FOX

  The Walking Dead krijgt in totaal drie films die Rick Grimes (Andrew Lincoln) in de hoofdrol zetten. Hij is in seizoen negen van de serie in een helikopter afgevoerd en schijnt in de films een heel avontuur voor zijn kiezen te krijgen. Zo komt hij volgens WeGotThisCovered in een kamp terecht waar menselijke experimenten plaats vinden. De ‘wetenschappers’ proberen door te experimenteren op mensen een einde aan de zombie Apocalyps te maken. Wat dit voor Rick betekent, is nog onbekend.

  Plannen voor meer films

  De avonturen van Rick in dat kamp zouden in ieder geval behoorlijk heftig moeten zijn, maar anderzijds zijn er volgens de bronnen van WeGotThisCovered ook plannen voor een tie-in met de serie. Deze zou draaien om het redden van Rick en in seizoen 11 van de serie voorbij komen.

  Een ander gerucht doet de ronde dat er ook een spin offfilm voor Daryl Dixon onderweg is. Norman Reedus zou in gesprek zijn met de regisseurs rondom dit project. Als dit door gaat betekent het waarschijnlijk dat Daryl tijdelijk of helemaal uit de serie verdwijnt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.