The Walking Dead brengt dode karakters terug met nieuwe serie

News
zondag, 12 januari 2020 om 11:00
the walking dead films 141645f1700237275
Zombieserie The Walking Dead gaat fan favoriete karakters terug uit de dood halen met een nieuwe serie. Content officier Scott Gimple heeft zich daar op uitgesproken.
The Walking Dead is ondertussen al meer dan een decennium op TV te zien. Seizoen 11 van The Walking Dead heeft groen licht gekregen, twee spin-off seizoenen komen dit jaar op de buis, een filmtrilogie is in de maak maar nu komt er opnieuw een serie uit in het The Walking Dead universum. De nieuwe show zal een prequel serie worden waar oude karakters in zullen spelen die in de hoofdshow al dood zijn gegaan.
Het programma zal zich dus ook volgen op avonturen van oude karakters en daarbij worden verschillende backstories behandelt. Zo zullen we waarschijnlijk Glenn Rhee terug zien aan het begin van de apocalyps, Abraham’s zijn tijd in Texas en het meest belangrijke van allemaal: Negan die bij zijn stervende vrouw is terwijl de hel losbarst en de apocalyps begint. Ook Chandler Riggs die Carl Grimes speelt heeft iets gepost over de show.
Denk je dat deze nieuwe serie interessant zal zijn en welk verhaal zou jij het liefst willen zien? Laat het ons weten!