The Umbrella Academy seizoen 3 vindt plaats in Hotel Oblivion

News
zaterdag, 02 oktober 2021 om 8:00
20211001umbrellaacademyf1633098738
Netflix komt vandaag met wat nieuwe verrassingen voor de fans van The Umbrella Academy. Er is namelijk een toffe video uitgebracht die bevestigt dat het derde seizoen van de superheldenserie zich zal afspelen in Hotel Oblivion en in 2022 in première gaat.
In juni, tijdens de Netflix Geeked Week, heeft Steve Blackman, de mede-maker van The Umbrella Academy de titels van de afleveringen van seizoen 3 bekendgemaakt. Intussen maakte Netflix via haar site het releasewindow bekend, die komend jaar moet zijn. De première van seizoen 3 heet ‘Meet the family’ de laatste aflevering van het seizoen is vernoemd naar hotel Oblivion en heet daarmee toepasselijk ‘Oblivion’. Het derde seizoen van de Netflix serie zal maar liefst tien afleveringen tellen.
De serie is gebaseerd op een gelijknamige stripreeks waarvan het derde deel ook Hotel Oblivion heet. Dit hotel is speciaal voor bad guys dus dat belooft veel tofs in het derde seizoen van de Netflix serie. Tom Hopper die Luther, ofwel Spaceboy in de serie vertolkt, is razend enthousiast over het komende seizoen en vindt de opzet ernaartoe fantastisch:

Cast blijft nagenoeg onveranderd, inclusief Elliott Page

Naast Tom Hopper worden de hoofdrollen vertolkt door David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan , Ritu Arya en Aidan Gallagher. Ook Elliott Page blijft te zien in de serie, maar hoe de geslachtsverandering precies tot zijn recht komt in het derde seizoen, is onbekend.
Het derde seizoen komt in 2022, maar heeft nog geen exacte datum.

Populair Nieuws