Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt uit in maart

News
zaterdag, 02 oktober 2021 om 8:30
ffo minf1633090159
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin heeft tijdens de Tokyo Games Show-stream een releasedatum gekregen, namelijk 18 maart. Samen met deze aankondiging is er binnenkort ook een nieuwe demo beschikbaar voor de PlayStation 5 en Xbox Series S en X.
Strangers of Paradise: Final Fantasy Origin is de laatste tijd een van de meest verrassende games. De exclusieve PS5-demo zorgt voor veel verwarring over de identiteit van het personage Jack. Er is een nieuwe trailer vrijgegeven waarin je de eerste gameplay van de game kunt zien. Mensen dachten dat de game was geïnspireerd op de game Dark Souls, maar dit bleek toch niet het geval te zijn.
De trailer van de game is positiever ontvangen dan verwacht. Meestal wordt er veel gepraat over de “chaos” in de trailers, en dit was nu niet het geval en werd daarom als een grote overwinning gezien.

Final Fantasy Origin geen direct vervolg

Final Fantasy Origin werd eerder dit jaar aangekondigd door Team Ninja, de ontwikkelaar. De game is een spin-off van van de originele Final Fantasy, maar geen direct vervolg op de game. De game volgt het verhaal van een groep personages die naar een fantasiewereld zijn gebracht om daar de kwaadaardige Chaos te verslaan.
De game is vanaf 18 maart beschikbaar voor de Xbox one, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en de PC.

Populair Nieuws