The Suicide Squad trailer in aantocht

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 8:30
suicide squadf1634628944
Het is eindelijk zover: er komt een trailer voor The Suicide Squad. James Gunn, de regisseur van de film, laat dat weten op Twitter. Lang hoeven we niet te wachten, want de trailer komt vrijdag 26 maart uit.
The Suicide Squad is al geruime tijd in productie. Maar ondanks dat er vorig jaar flink aandacht voor de film is geweest tijdens DC FanDome, bleef een volwaardige trailer tot nu toe uit. Daar komt in de loop van de dag verandering in, want volgens een tweet van James Gunn van gisteravond kunnen we vandaag een trailer verwachten.

Hoe laat komt de trailer voor The Suicide Squad?

Helaas is er nog geen exacte tijd onthuld waarop de trailer uit moet komen. Rekening houdend met het tijdsverschil tussen de VS en Nederland zal de trailer waarschijnlijk in de loop van de middag of avond verschijnen. Om de fans tot die tijd zoet te houden heeft James Gunn ook alvast de onderstaande poster de wereld in gestuurd.

Geen vervolg

The Suicide Squad begon ontwikkeling als vervolg op de Suicide Squad film uit 2016, maar kort nadat James Gunn werd aangenomen als regisseur werd besloten een verse start te maken. Enkele castleden, waaronder Margot Robbie als Harley Quinn, keren wel terug. Maar grootste deel van de cast is nieuw en het verhaal is geen vervolg op de eerdere film.
De release van The Suicide Squad staat in Nederland gepland voor 5 augustus. Warner Bros. brengt films dit jaar naar HBO Max op dezelfde dag dat ze in de bioscoop komen, dus die datum is niet afhankelijk van het al dan niet open zijn van bioscopen. Overigens is Zack Snyder’s Justice League ook elders dan op HBO Max te zien, dus het is waarschijnlijk dat ook The Suicide Squad gewoon in Nederland legaal te zien zal zijn.