De beste Black Friday 2020 deals voor gaming accessoires

  Hij komt, hij komt… niet alleen Sinterklaas is in het land, maar vrijdag is het ook alweer Black Friday. Het ideale moment op je game uitrusting een lekkere boost te geven. Omdat wij bij XGN ook begrijpen dat jullie door alle aanbiedingen soms de bomen door het bos niet meer zien, helpen wij jullie een handje op weg. En laten we eerlijk zijn, wat is een taart nou zonder kers? Over taartenbakken gaan we het nu niet hebben, maar die kers zijn je game accessoires. Wat zijn de beste Black Friday 2020 deals voor gaming accessoires?

  We beginnen dit overzicht met een aantal mooie Black Friday deals van Game Mania. Game Mania pakt met Black Friday goed uit en zo ook op het gebied van gaming accessoires. Zo staat de Rival 3 Mouse -SteelSeries nu bijvoorbeeld online voor slechts 32,98 euro.

  Mocht deze muis nou net buiten je budget vallen, dan kun je ook bijvoorbeeld gaan voor de MSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse. Deze muis is tijdens Black Friday bij Game Mania slechts 14,98 euro. Maar Game Mania heeft niet alleen muizen in de aanbieding. Ze hebben bijvoorbeeld ook een Black Friday deal online staan voor de Apex 3 Qwerty Keyboard – SteelSeries. Dit toetsenbord hoeft tijdens Black Friday maar 69,98 euro te kosten.

  Onze grote blauwe, ronde vriend pakt flink uit

  Maar ook bij onze grote blauwe, ronde vriend staan in de dagen rondom Black Friday mooie aanbiedingen online op het gebied van gaming accessoires. Ze kost op bol.com het Trust GXT 830 Avonn toetsenbord nu slechts 21,99 euro. Maar ook bij bol.com is een mooie gaming muis in de sale, de Trust GXT 130 Ranoo, de jongen hoeft nu ook maar 21,99 euro te kosten.

  PlayStation controller is de Black Friday sale

  Ben je nou niet één van die gelukkigen die een PlayStation 5 heeft weten te bemachtigen? Doe jezelf een plezier en schaf een mooie extra controller aan voor je PlayStation 4. Media Markt heeft namelijk tijdens haar ‘Black Friday Pre Party’ een hoop mooie PS4 controllers in de Black Friday sale. Ze hebben verschillende Sony DualShock 4 controllers online staan voor een zacht prijsje van 39 euro. De controller is te koop in zo’n beetje alle kleuren, dus voor ieder wat wils.

  Black Friday Pre Party

  Zit je nou niet te wachten op een nieuwe PlayStation 4 controller? Geen probleem, Media Markt heeft tijdens de Black Friday Pre Party ook nog een heleboel andere gaming accessoires in de sale. Zo kun je nu bijvoorbeeld een PlayStation Plus kaart voor een maar aanschaffen voor maar 44,99 euro. Of voel jij je de nieuwe Lewis Hamilton? Het racestuur Logitech G G29 Driving Force is nu in de Black Friday sale voor maar 219 euro.

  Scoor je nieuwe gameheadset tijden Black Friday

  Tot slot kan deze Black Friday Pre Party ook het perfecte moment zijn voor een goede nieuwe gaming headset. Media Markt biedt namelijk rondom Black Friday ook een aantal goede gaming headsets aan tegen een scherpe prijs. Zo kun je voor 39 euro bijvoorbeeld gaan voor de Logitech G 332. Of voor 89,99 euro wordt de SteelSeries Arctis 5 aangeboden. Maar wil je je game uitrusting nou echt een bost geven, dan moet je gaan voor de Astro A50 Wireless + Base. Deze headset kost ondanks haar scherpe prijs alsnog 229 euro, maar dan krijg je ook waar voor je geld.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.