Nieuwe Psychonauts 2 trailer getoond in Xbox games showcase

News
donderdag, 23 juli 2020 om 18:55
psychonauts 2f1595523274
Er is een nieuwe Psychonauts 2 trailer getoond tijdens de Xbox game showcase. Uiteraard zijn nieuwe beelden van de game onthuld. Daarnaast onthult de trailer dat Jack Black een nummer zingt voor en een rol heeft in de game.
Psychonauts 2 is al enige tijd in ontwikkeling als vervolg op de cultklassieker uit 2005. Double Fine Productions, de ontwikkelaar van de game, is vorig jaar door Microsoft gekocht. Psychonauts 2 zal daarom aanvankelijk voor Xbox Series X, Xbox One en PC uitkomen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Ook een releasejaar wordt ondanks vele jaren ontwikkeling en uitstel nog niet aangekondigd.
In de Xbox game showcase was te zien dat Jack Black een nummer zingt voor de game, mogelijk het hoofdthema. Muziek lijkt bovendien een terugkerend thema in de game. Er zijn in de nieuwe beelden meerdere shots te zien van een microfoon en muziekinstrumenten.
Jack Black lijkt daarnaast ook een rol in de game te hebben. Behalve aan de theme song leent hij zijn stem namelijk ook aan "Mote of Light". Vermoedelijk is dat een personage in Psychonauts 2, al is het niet duidelijk wat voor personage. Ook de omvang van de rol is nog onbekend, maar met een beroemdheid als stem zal het waarschijnlijk niet om een bijrolletje gaan.

Bekijk de Psychonauts 2 trailer uit de Xbox game showcase

De trailer is inmiddels op het YouTube kanaal van Double Fine geplaatst. Hieronder kun je hem los bekijken. De beelden met Jack Black zijn in deze versie niet te zien. Wel kun je alle gameplay bewonderen. Er komen onder andere nieuwe werelden en nieuwe psychische krachten aan bod.