The Matrix actrice snapt The Matrix 4 niet

News
donderdag, 21 januari 2021 om 10:00
the matrixf1638522495
We zitten allemaal met smart te wachten op The Matrix 4. Een aantal jaar geleden hadden niet veel van ons verwacht dat er nog een vierde deel van de populaire filmreeks zou gaan komen. Dit is toch het geval, maar volgens actrice Gina Torres is dit bij tijden wel een beetje verwarrend.
Gina Torres, die de rol van Cas speelde in de laatste twee The Matrix films, geeft aan dat ze een beetje in de war is over The Matrix 4. Dit komt omdat er een heleboel personages terugkeren terwijl dit eigenlijk niet hoort te kunnen. Zo keren bijvoorbeeld Neo en Trinity allebei terug in het vierde deel. Allebei deze personages overleden in de originele trilogie, dus hoe is het mogelijk dat zij terug tot leven komen? Helaas kunnen wij hier nog geen antwoord op geven, maar in The Matrix gebeuren natuurlijk meer dingen die eigenlijk niet kunnen.

Bekenden keren terug

Hoewel Gina Torres zelf niet terugkeert in The Matrix 4, zullen we wel een paar oude bekenden terugzien. Keanu Reeves zal opnieuw de rol van Neo op zich nemen en Carrie-Anne Moss zal weer Trinity gaan spelen. Ook zullen we een jonge versie van de legendarische Morpheus gaan zien, maar deze wordt niet gespeeld door Laurence Fishburne. Yahya Abdul-Mateen II zal deze rol op zich nemen.

HBO Max

The Matrix 4 is één van de vele films die direct op HBO Max geplaatst zal worden. Eerder gebeurde dit al met Wonder Woman 1984, maar ook films als Dune en The Suicide Squad zullen meteen uitkomen op de streamingdienst van WarnerBros.
Wat denken jullie dat er gaat gebeuren in The Matrix 4? Laat het ons weten!