Grote PSN Store sale vol games onder 20 euro

News
donderdag, 21 januari 2021 om 9:30
trasnferir datos ps4 ps5f1611217344
In de PSN Store is een grote sale gaande op het moment. Het betreft een uitverkoop van games onder de 20 euro. Grote uitgevers als Ubisoft, Capcom, Activision, Square Enix en Sony zelf strooien met lage prijzen op grote AAA-titels. Zo zijn fantastische delen uit de Assassin's Creed en Resident Evil Reeks voor minder dan 20 euro te koop.
In de PlayStation Store kunnen gamers hun geluk niet op. Wie nieuw is op het platform of grote titels uit het verleden heeft gemist, kan nu toeslaan. Er zijn namelijk grote deals te vinden op games als Assassin's Creed Odyssey, Resident Evil 2 Remake, Monster Hunter World en Uncharted. Al deze games en nog veel meer zijn voor minder dan 20 euro te vinden.
In de sale zijn flink wat games te missen die op de vorige generatie consoles tot de kroonjuwelen behoorde. Hieronder een greep uit de games die je in de store kunt vinden.
bloodborne ps5 pc playstation 1originalf1591596726

Flink PSN Store sale heeft nadeel

Wel moet gesteld worden dat de nieuwe PSN Store sale naast grote kortingen toch een klein minpuntje heeft. Een deel van de games die met korting te vinden is, valt namelijk ook onder de PlayStation Plus Collection. Deze collectie van games is voor PS5-gebruikers gratis toegankelijk.
Games als Bloodborne en Persona 5 vallen hier bijvoorbeeld onder. Afgeraden wordt dan ook om deze games te halen via de sale, tenzij je niet van plan bent om een PlayStation 5 aan te schaffen. Toch zouden we dan alsnog aanraden om in plaats van Persona 5 voor Persona 5 Royal te kiezen, de deluxe variant van de game die het verhaal drastisch op de schop gooit en betere gameplay heeft.

Populair Nieuws