The Mandalorian seizoen 2 trailer vol actie en Baby Yoda onthuld

  De eerste The Mandalorian seizoen 2 trailer is door Disney onthuld. In de eerste beelden van het nieuwe seizoen worden Jedi genoemd en komt Baby Yoda veelvoudig naar voren. Hoofdpersoon 'Mando' moet op zoek naar een plek waar hij Baby Yoda in veiligheid kan brengen en maakt dit zijn nieuwe missie.

  Disney+

  Disney+ gaat het avontuur van The Mandalorian seizoen 2 vanaf 30 oktober uitzenden op haar streamingdienst. Voor die tijd wordt met een nieuwe trailer van het aankomende seizoen duidelijk gemaakt wat fans te wachten staat. Mando gaat samen met zijn kompanen op zoek naar een veilig thuis voor de kleine Baby Yoda.

  De orde van de Jedi wordt door een personage via voice-over genoemd als een mogelijk thuis voor de kleine baby. Hierop reageert Mando niet al te positief. De premiejager lijkt de orde niet te vertrouwen en maakt de Jedi uit voor tovenaars.

  Bekijk de The Mandalorian seizoen 2 trailer hieronder.

  In The Mandalorian seizoen 2 trailer wil iedereen Baby Yoda

  Dat Baby Yoda populair is, blijkt ook in de trailer van The Mandalorian seizoen 2. Verschillende facties, waaronder de overblijfselen The Empire, willen de baby maar al te graag afnemen van The Mandalorian. Wat volgt zijn verschillende shots van bikkelharde actie. Voor nu zijn er nog geen beelden getoond van Ashoka, een geliefd personage waarover geruchten gaan dat ze in het tweede seizoen haar opwachting zal maken.

  The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober op Disney+ te zien. Net als met het eerste seizoen zal wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.

  • Disney+
  • Disney+
  • Disney+
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.