The Mandalorian seizoen 2 brengt oude bekende terug

  Greef Karga, die gespeeld wordt door Carl Weathers, keert terug in het tweede seizoen van de populaire Star Wars serie ‘The Mandalorian'. De baas van ‘The Guild’ zal wederom een ondersteunende rol krijgen in de serie.

  De acteur gaf dit afgelopen donderdag aan via een Tweet. Greef Karga speelde een belangrijke rol in het eerste seizoen van de serie. Hij gaf Din Djarin, ook wel bekend als Mando, het contract voor de executie van de grote ster van de show, Baby Yoda.

  Natuurlijk weten we ondertussen dat Mando Baby Yoda niet dood maakte en het kind zelfs onder zijn hoede nam. Dat bleek dan ook nodig, want er kwamen veel premiejagers achter het kind aan. Ook van Greef Karga zou je verwachten dat hij het op Mando en Baby Yoda gemunt zou hebben, maar in plaats daarvan bracht hij zichzelf in gevaar om de twee te helpen.

  Star Wars fans kunnen niet wachten op de release van het tweede seizoen. Vanaf 30 oktober gaat het tweede seizoen van de Star Wars serie van start op de streamingdienst Disney+. Behalve Carl Weathers is er over de castleden is nog niet veel bekend. Wel weten we dat Pedro Pascal terugkeert als The Mandolorian zelf en Giancarlo Esposito de rol van de grote vijand Moff Gideon opnieuw op zich zal nemen.

  Geruchten over The Mandalorian seizoen 2

  Er wordt erg veel gespeculeerd rondom de serie. Het uitstel van de trailer, die eigenlijk eind augustus uit zou komen, helpt hier zeker niet mee. Zo worden er grote namen genoemd in aanloop naar de serie.

  De naam van oud-Padawan van Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, wordt erg veel genoemd. Ahsoka werd erg populair in de geanimeerde serie Star Wars: The Clone Wars. Ook de naam van Boba Fett, zoon van Jango Fett, wordt veel genoemd. Of we deze gaan zien, is nog even afwachten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.