Baby Yoda blijkt niet zo lief en goed als hij eruit ziet

  De Star Wars serie The Mandalorian is momenteel weer de hit op Disney+. Met het eerste seizoen wist Disney+ een hoop nieuwe abonnees aan te trekken, en één klein, lief karakter had hier een groot aandeel in. Iedereen leek weg van Baby Yoda, maar is dit kleine, lieve wezentje wel zo onschuldig als dat hij eruitziet?

  Disney+

  Is Baby Yoda wel zo onschuldig?

  Het tweede seizoen van de hit serie is momenteel in volle gang en sinds van het weekend kun je de tweede aflevering bekijken. Hoewel er ongetwijfeld weer een hoop Star Wars fans aan de buis gekluisterd zouden hebben zitten, was er toch een onaangename verassing.

  We gaan natuurlijk hier niks voor jullie verklappen, maar in de tweede aflevering van het tweede seizoen doet Baby Yoda iets waarmee hij veel fans tegen het zere been aanschopt. Hij heeft namelijk iets gedronken, wat hij absoluut niet mocht drinken. Is hier spraken van jeugdige onnozelheid of kwade opzet? Want het was zeker niet iets onbelangrijks wat kleine Yoda dronk.

  Spoilers voor aflevering 2 van The Mandalorian seizoen 2 volgen!

  In de tweede aflevering eet Baby Yoda ongeboren eitjes van een uitstervend ras op alsof het een zak chips is. De makers wimpelen het af als terugkomende grap, maar wie er langer over nadenkt, beseft toch dat het vrij luguber is. Logisch is dan ook dat de aflevering niet bij iedereen in de smaak valt.

  Star Wars herboren onder Disney?

  De succesvolle Star Wars serie is momenteel op Disney+ te zien omdat Lucasfilm anno 2020 in handen is van Disney. Eind 2012 kocht Disney Lucasfilm, de filmmaatschappij achter Star Wars voor zo’n 4 miljard dollar (omgerekend 3,4 miljard euro). Na deze overname liet Disney Star Wars zeker niet aan de zijlijn staan.

  De jaren daarop bracht Disney in een hoog tempo films uit als: The Force Awakens, The Last Jedi, The Rise of Skywalker, Rogue One, Solo en sinds vorig jaar dus de serie The Mandalorian. Daarnaast heeft Disney nu ook de rechten in handen van alle oude Star Wars films. Deze zijn nu allemaal te zien op hun streamingskanaal Disney+

  Daarnaast biedt Disney op Disney+ naast de eigen Disney en Pixar films ook de gehele Marvel collectie aan en vele films en series van National Geographic.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.