The Lord of the Rings is binnenkort weer in de bioscoop te zien

News
woensdag, 25 oktober 2023 om 16:30
lord of the ringsf1637942842
Er zijn weinig filmreeksen zo geliefd als The Lord of the Rings. Het laatste deel van de trilogie is inmiddels alweer 20 jaar oud. Om dat jubileum te vieren komen de films terug naar de bioscoop.
Wellicht heb je in de afgelopen 20 jaar ooit kans gezien om The Lord of the Rings in de bioscoop te zien. Maar voor de meeste mensen is het twee decennia geleden dat ze de trilogie op het witte doek hebben gezien. Dan hebben we het nog niet eens over de vele fans die de films nog nooit ergens anders dan thuis hebben kunnen kijken.
Maar binnenkort heb je de kans om de films in de bioscoop te zien. Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van The Return of the King draait de hele trilogie opnieuw in de bioscopen van Pathé. Voor het eerst zijn ze ook in IMAX te zien.
De IMAX-versie is wel de kortere versie van de film, al is die evengoed best lang. In gewone bioscoopzalen wordt de Extended Edition van de trilogie vertoond. Die heeft ook ondertiteling, in tegenstelling tot de IMAX-versie.

Wanneer draait The Lord of the Rings weer bij Pathé?

Als je deze films graag in de bioscoop wil zien, moet je snel een gaatje maken in je agenda. Vanaf 2 november draait er elke avond één deel van de trilogie, waarna het meteen weer afgelopen lijkt te zijn. Tickets zijn te bestellen via de website van Pathé.

Populair Nieuws