The Last of Us ster zegt dat aflevering 3 “je adem beneemt”

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 20:30
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
Na twee afleveringen is The Last of Us van HBO een enorm succes geworden en fans kijken uit naar meer. De derde aflevering wordt deze maandag uitgezonden en het lijkt erop dat Jeffrey Pierce een “kijkje” heeft gekregen in de aflevering voor het grote publiek.
Pierce sprak Tommy in voor beide PlayStation-games en zal verschijnen als het personage Perry in de HBO-serie. Op twitter vertelde pierce de kijkers dat de aflevering “adembenemend zal zijn.”
Perry is een van de vele originele personages die niet bestonden in de originele PlayStation-game. In een podcast van vorig jaar zei Pierce dat zijn nieuwe personage “dingen zal onthullen die aan de game ontbreken”. Wat dat precies betekent, valt nog te bezien. Tot nu toe is de serie dicht bij het verhaal uit de eerste videogame gebleven maar het zal interessant zijn om te zien op welke manieren de show afwijkt en bijdraagt aan het bronmateriaal. Naast nieuwe personages zoals Perry voegde schrijver-producer Craig Mazin toe dat de serie een “jap drop”- moment zal bevatten dat uit de games is geknipt.
The Last of Us en het vervolg worden vaak beschouwd als twee van de beste videogames aller tijden. Een groot deel daarvan is te danken aan de verhaallijn en nieuwkomers in de show krijgen eindelijk de kans om te zien wat de games zo geliefd maakte. De eerste twee afleveringen hebben gezorgd voor meeslepende televisie en de opmerkingen van Pierce laten het klinken alsof aflevering drie deze trend alleen maar zal voortzetten. Voor nu zullen alle fans gewoon geduldig moeten wachten tot maandag.