Nieuwe Netflix show zorgt voor opmerkelijk ‘weerzien’

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 21:00
that 90s show s1 e1 00 23 41 14r 1f1674810942
That ‘90s Show is vorige week uitgebracht op Netflix en in de nieuwe vervolgreeks keren veel acteurs uit That ‘70s Show terug, waaronder Ashton Kutcher (Micheal KELSO) en Mila Kunis (Jackie Burkhart).
Toen That ‘70s Show eindigde, belandde Jackie bij Fez (Wilmer Valderrama) maar in That ‘90s Show werd onthuld dat Jackie nu getrouwd is met Kelso. Eerder uitte Kunis haar bezorgdheid over het feit dat haar personage bij Kelso zou eindigen, maar het voordeel was dat ze weer samen met haar echte echtgenoot kon optreden. Onlangs spraken That ‘90s Show-makers Terry Turner. Bonnie Turner en Gregg Mettles met Buzzfeef over de korte cameo van Kutcher en Kunis.
De makers onthulden dat Kutcher zijn regels bestudeerde op de bank in de kelder van Formans, wat ook zijn routine was tijdens het maken van That ‘70s Show. Bonnie Turner vertelde dat Kutcher in slaap viel en een beetje schrok toen hij wakker werd en zijn vrouw weer verkleed als Jackie zag. “Hij zei: ‘Toen ik wakker werd stond Mila over me heen en ik opende mijn ogen, keek om me heen en ik was in de Forman-kelder met mijn vrouw die naar me staarde verkleed als Jackie. Dit was het vreemdste gevoel dat ik ooit heb gehad. Ik wist letterlijk niet wie ik was voor een minuut.”
“Toen Ashton en Mila samen in de scene kwamen dacht ik dat dat echt de kerst op de taart van deze show was,” voegde Terry Turner toe. Mettler voegde toe aan het moment van Kutcher en Kunis in de eerste aflevering van de show: “Die scene heb ik in een keer geschreven. Het kwam gewoon uit mijn vingers. Ik wilde dat Ashton zo graag ‘Damn Jackie’ zou zeggen.

Wat is er met de dochter van Kelso gebeurd?

In het zesde seizoen van That ‘70s Show werd onthuld dat Kelso een baby zou krijgen met Brooke (Shannon Elizabeth). Uiteindelijk verhuisde Brooke met de baby naar Chicago en Kelso volgde hen in het laatste seizoen. In That 90s Show hebben Kelso en Jackie een zoon maar er wordt geen melding gemaakt van zijn dochter, Betsy.