The Last of Us Part 2 nu voor een spotprijs te koop bij Amazon!

News
dinsdag, 27 oktober 2020 om 15:45
the last of us part 2f1590766350
Als het gaat om de discussie over Game of the Year, dan zal The Last of Us Part 2 in de lijstjes van veel mensen voorkomen. Heb je de topper van Naughty Dog nog niet gespeeld, dan is nu je kans om daar verandering in te brengen. De game is namelijk zeer goedkoop te scoren op Amazon!
Amazon is momenteel aan het stunten met prijzen met de Early Black Friday Deals, maar naast die deals heeft de grote webshop nog meer artikelen die voor een mooie prijs te vinden zijn. Heb je de meest recente titel van Naughty Dog nog niet gespeeld, dan is nu het moment om je collectie aan te vullen met The Last of Us 2, die in onze review maar liefst een 9,8 kreeg! De topper is momenteel namelijk voor een spotprijs te vinden op Amazon.nl.
In The Last of Us Part 2 gaat het verhaal verder een aantal jaar na het einde van het origineel. Ellie is ondertussen al flink gegroeid en heeft de nodige vaardigheden van Joel geleerd. Dat is nodig ook, want het virus zorgt er nog steeds voor dat mensen moeten schuilen voor de Infected. Nadat Ellie en Joel’s broer Tommy een overlevende redden van een horde Infected, gebeurt er iets vreselijks. Ellie moet vervolgens het land doorkruisen op zoek naar wraak en haar vaardigheden komen daar goed bij van pas.

Wat maakt The Last of Us Part 2 zo goed?

In onze review prijzen we The Last of Us Part 2 voor het ijzersterke en emotionele verhaal dat er wordt verteld. Bovendien is het realisme en animatiewerk van ongekend niveau en zelfs de kleinste details hebben invloed op de meesterlijke gameplay. Niet vreemd dus dat The Last of Us Part 2 door veel mensen wordt gezien als dé game van het jaar. Een titel die je niet mag missen!

Populair Nieuws