Assassin's Creed live-action serie komt naar Netflix

News
dinsdag, 27 oktober 2020 om 16:40
assassinscreed netflix imagef1603813039
Netflix wordt verrijkt met een live-action serie rondom Assassin's Creed. Via een tweet werd zojuist duidelijk dat de serie eraan komt, maar veel details hebben we nog niet.
De tweet van NXonNetflix bevatte namelijk alleen een Assassin's Creed logo met daarin de typerende N van Netflix. Daaronder valt te lezen dat het om een Netflix Original Series gaat. Een tweede tweet maakt al wat meer duidelijk, namelijk dat Jason Altman, head of Film and Television bij Ubisoft, en Danielle Kreinik, director of Television Development bij Ubisoft Film and Television, de uitvoerend producenten van de serie zijn. De productie lijkt dus volledig in handen van Ubisoft te blijven.
Naar welke tijdsperiode de serie precies zal gaan is nog onbekend, evenals een releasedatum en de cast. Daarover zullen we de komende tijd ongetwijfeld meer gaan horen.

Assassin's Creed serie op Netflix is veelbelovend

Een Assasin's Creed serie die volledig in handen van de ontwikkelaar blijft, klinkt veelbelovend. Vaak zien we dat series en films rondom games door externe partijen gemaakt worden en dat er redelijk van de verhaallijn uit de game afgeweken wordt. Bij Assassin's Creed is gelukkig ontzettend veel mogelijk, gezien de franchise zijn verhalen uit de geschiedenis put.
Zo is de Italiaanse Renaissance al aangedaan in Assassin's Creed II, mochten we in Odyssey het oude Griekenland verkennen en doen we in de komende release Assassin's Creed Valhalla de tijd van de Vikingen aan. In de eerdere games werd de huidige tijd daarbij ook regelmatig aangedaan om het contrast tussen Abstergo (de tempeliers) en de Assassin's te tonen.

Populair Nieuws