The Last of Us ontwikkelaar hint naar Part 3

News
donderdag, 05 januari 2023 om 22:30
the last of us remake pcf1672920096
The Last of Us HBO-serie wordt later deze maand gelanceerd en de hype-train komt op gang. Dit zorgt ervoor dat de show en zijn makers een groot podium krijgen in The Hollywood Reporter. Er kwam informatie naar boven hoe de serie zich zal verhouden tot de games en de toekomst van de franchise in het algemeen.

Wat zal de serie doen?

Er is enige speculatie geweest over hoe de The Last of Us HBO-serie de games zal aanpassen. Zal de show zich strikt houden aan de plot van de games of zal het uiteindelijk een eigen verhaal vertellen? Volgens het artikel in The Hollywood Reporter zal de serie het volledige verhaal vertellen uit de eerste game. Daarna wordt gesuggereerd, maar niet helemaal bevestigd, dat seizoen 2 onmiddellijk zal overgaan tot het verhaal uit The Last os Us Part II.
Met andere woorden, hoewel dit een serie wordt genoemd, is het niet in de traditionele zin, aangezien het doel van Druckmann is om de games op een filmachtige manier aan te passen.
the last of us part 1 remakef1672920524

Geruchten over Part 3

Maar zou er meer materiaal kunnen komen in de vorm van een nieuwe game? We hoorden geruchten dat The Last of Us Part 3 misschien Druckmanns volgende ding is, hoewel Druckmann niets wil bevestigen, zegt hij wel dat “er meer is te vertellen”. Misschien gebruikt hij die nieuwe schrijverskamer voor zijn volgende gameproject om met die verhalen te komen.
In ander The Last of Us nieuws heeft Naughty Dog aangekondigd dat de franchise meer dan 37 miljoen verkochte exemplaren heeft en een nieuw stuk concept art heeft uitgebracht voor hun aanstaande The Last of Us multiplayerproject.
The Last of Us is vanaf 16 januari te zien op HBO.

Populair Nieuws