The Last of Us actrice Annie Wersching overleden

News
maandag, 30 januari 2023 om 10:00
tess the last of usf1675067383
Actrice Annie Wersching is op 45-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt een vertegenwoordiger aan The Hollywood Reporter. Wersching was onder andere bekend van rollen in Star Trek: Picard en The Last of Us.
Op zondag 29 januari is Annie Wersching komen te overlijden. Ze leefde sinds 2020 met een kankerdiagnose. Ze is dan ook aan de ziekte overleden.
Wersching had rollen in verschillende bekende series. Zo speelde ze mee in seizoen 7 en 8 van 24, waarin ze de rol vertolkte van een FBI-agente die een team vormt met Jack Bauer, de hoofdpersoon van de serie, gespeeld door Kiefer Sutherland. Ook speelde ze de Borg Queen in Star Trek: Picard en de moeder van Karolina in Marvel's Runaways.

Wie speelde Annie Wersching in The Last of Us?

Naast tv-werkt, speelde Wersching ook in verschillende games. The Last of Us is daarin haar bekendste werk. In de game speelde ze Tess, een partner van Joel. Ze deed zowel de motion capture als de stem van het personage.
Wersching is niet te zien in de nieuwe HBO-serie gebaseerd op The Last of Us. Verschillende acteurs uit de game hebben wel een kleine rol in de serie, maar in de regel worden de personages gespeeld door andere acteurs. Werschings personage wordt in de serie gespeeld door Anna Torv.
Al Werschings werk was afgerond. Haar laatste rollen waren in Star Trek: Picard en het vijfde seizoen van The Rookie. De laaste aflvering van The Rookie moet nog verschijnen.

Populair Nieuws