Apex Legends hackers hebben 'niets bereikt' volgens boze ontwikkelaar

News
woensdag, 07 juli 2021 om 12:30
mejores personajes de apex legends tier list de leyendas de 2019 146238f1625650700
Een groep passievolle Titanfall spelers hadden afgelopen weekend een bizar idee. Ze hackten Apex Legends of aandacht te vragen voor de hackers in Titanfall. De actie wordt allesbehalve gewaardeerd door ontwikkelaar Respawn.
Wie dit weekend rustig een potje wilde spelen in Apex Legends, werd mogelijk verwelkomd door een opmerkelijk bericht. Hackers hadden namelijk de Playlist in de game aangepast, waardoor spelers een bericht te zien kregen over de problemen die zijn veroorzaakt in Titanfall door andere hackers. Naast de speciale boodschap konden spelers bovendien geen andere modi opstarten in de Battle Royale game.
Logischerwijs konden de ontwikkelaars bij Respawn Entertainment de actie van de hackers allesbehalve waarderen, mede omdat het in de Verenigde Staten een lang weekend was vanwege Onafhankelijkheidsdag. Medewerkers van de ontwikkelaar moesten op hun vrije dag weer terug naar kantoor, zo meldt Communications Lead Ryan K. Rigney via Twitter.

Aandacht voor een bekend probleem

Het wrange van de aanval op Apex Legends is bovendien dat het aandacht vraagt voor een probleem dat al langere tijd bekend is bij Respawn Entertainment. Volgens Rigney is het probleem dan ook niet bekendheid, maar dat het een lastig probleem is om op te lossen.
Het is te hopen dat de boodschap is aangekomen bij de hackers en dat er in de toekomst niet vaker van dit soort ‘campagnes’ worden georganiseerd.