The Game Awards zal tot 15 nieuwe game onthullingen kennen

News
woensdag, 09 december 2020 om 8:30
the game awards 2020 logo1f1607330242
Deze week is het zover: de beste games van 2020 worden onthuld in The Game Awards 2020. Naast het prijzenfestijn zal er ook ruimte zijn voor nieuwe onthullingen. Er zijn volgens bronnen tot 15 nieuwe games die wachten op een aankondiging tijdens de show met Geoff Keighley.
Tijdens de show die Geoff Keighley zoals altijd weer zal presenteren komen niet alleen de Oscars van games voorbij. Tussen de prijsuitreikingen door komen verschillende nieuwe onthullingen en aankondigingen voorbij. Geoff Keighley heeft via zijn Twitter-account aangegeven dat er compleet nieuwe games voorbij zullen komen die tot nu toe nog in schaduwen gehuld zijn. In totaal moeten er volgens website Purexbox rond de 15 games in de wacht staan om het daglicht te gaan zien.
Tussen die onthullingen zullen Triple A-games zitten, maar ook compleet nieuwe indiegames. Dit zijn onthullingen die naast beelden van onder andere Elden Ring voorbij komen. Devolver Studios is verder aanwezig bij de show, dus vanuit die hoek mag ook een aankondiging verwacht worden.

The Game Awards zal onthullingen van Triple A én indies brengen

Volgens Keighley is er nog niets gelekt van de titels, wat betekent dat hij echt met premières zal komen die wereldwijd onthuld zullen worden. Of The Game Awards 2020 daarnaast nog een datum mag zetten op al onthulde games, is nog onbekend.
Games die op een award mogen rekenen tijdens de show zijn waarschijnlijk Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Valhalla en The Last of Us Part 2. Welke games zou jij een award geven dit jaar? Laat het weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws