Prince of Persia remake uitgesteld naar maart 2021

News
woensdag, 09 december 2020 om 8:00
prince of persiaf1588663235
Ubisoft is volop bezig met de remake van Prince of Persia: The Sands of Time. De game zou eigenlijk al in januari 2021 uit komen, maar die datum wordt niet gehaald. De game is nog niet af en wordt daarom uitgesteld naar maart 2021.
Ubisoft meldt dit via een post op haar Tsjechische Facebook-pagina. In de post is te lezen dat Ubisoft meer tijd nodig heeft om de game af te maken. De release van de game, die in ontwikkeling is voor PlayStation 4 en Xbox One, wordt daarom uitgesteld tot maart 2021. Hieronder de volledige tekst uit de post:

Onduidelijk waar de vertraging van de Prince of Persia remake precies door komt

De oorzaak van de vertraging wordt niet precies gemeld in de post, behalve dan dat 2020 een uniek jaar is. Met deze woorden zou Ubisoft kunnen duiden op vertraging door de coronacrisis, waarin veel mensen thuis werken. Hoe dan ook is de uitgestelde datum een feit.
Prince of Persia: The Sands of Time werd nog niet zo lang geleden onthuld tijdens een Ubisoft Forward presentatie. Ubisoft is enthousiast over de terugkeer van de prins en heeft zelfs de originele stemacteur van de prins weten te regelen voor de remake.