The Elder Scrolls Online is nu gratis te spelen

News
dinsdag, 19 april 2022 om 17:30
the elder scrolls online greymoorf1588342790
Goed nieuws voor wie The Elder Scrolls Online nog niet gespeeld heeft: de game is nu tijdelijk gratis te spelen. Ook kan de game gekocht worden met flinke korting.
The Elder Scrolls Online is tot en met 26 april gratis te spelen op Steam, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Google Stadia. Tijdens deze gratis periode hebben spelers toegang tot het hoofdspel en het Vvardenfell-gebied uit de Morrowind-uitbreiding.
Uiteraard wordt al je progress meegenomen naar de game mocht je besluiten hem aan te schaffen. Mocht je de game willen kopen is dat nu ook de ideale tijd: de digitale versie van de standaard editie van de game is nu maar 6 euro. Ook de digitale versies van Collection: Blackwood en Collection Blackwood: Collector’s Edition zijn in de aanbieding: respectievelijk 16,49 in plaats van 49,99 euro en 23,09 in plaats van 69,99 euro. Als de game je tijdens de proefperiode dus bevalt kun je nu je slag slaan.
Tips nodig? XGN heeft een paar handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet. Weet je niet welke class je moet kiezen? Ook daar helpen we je een handje bij.

The Elder Scrolls Online: High Isle-uitbreiding

Tijdens de proefperiode kun je ook een proloogmissie voor de nieuwe uitbreiding genaamd High Isle spelen. In deze uitbreiding reizen spelers naar Systres Archipelago, een eiland waar je de High Isle vindt. Deze uitbreiding voegt nieuwe kerkers, evenementen en andere content toe en moet zo’n dertig uur aan nieuwe content bevatten. Daarnaast wordt er een kaartgame onder de naam Tales of Tribute toegevoegd.
The Elder Scrolls Online: High Isle verschijnt 6 juni op PC, Mac en Google Stadia. Spelers met een PlayStation- of Xbox-console moeten ietsje langer wachten: op deze consoles komt de uitbreiding op 21 juni uit.