The Division 2 krijgt binnenkort een Resident Evil crossover event

  De Resident Evil franchise viert dit jaar haar 25ste jubileum en om dat te vieren komt Capcom met een speciaal evenement. Het gaat hierbij opvallend genoeg alleen niet om één van haar eigen games, maar om The Division 2. Vanaf 2 februari begint in die game een Resident Evil crossover event.

  De wereld van Resident Evil en The Division 2 komen opvallend genoeg vrij veel overeen. In beide franchises ligt de wereld compleet plat door een door mensen gemaakt virus en is nog maar een klein gedeelte van de bevolking in leven. Daarnaast moeten speciaal getrainde agenten er weer voor zorgen om de wereld weer een beetje in orde te krijgen.

  Het is dan ook niet heel vreemd dat de beide series nu met elkaar gaan samenwerken. Over anderhalve week begint namelijk een Resident Evil crossover event in The Division 2. Dat heeft Capcom gisteravond bekendgemaakt in haar Resident Evil Village stream. Tijdens het evenement kunnen spelers iconische Resident Evil outfits, weapon skins en andere cosmetische voorwerpen vrijspelen. Wil je dus als STARS-agent rondlopen in Washington D.C. of New York, zorg ervoor dat je vanaf 2 februari in de game van Ubisoft duikt. Door alleen al in te loggen speel je namelijk meteen Leon Kennedy’s Raccoon Police Department outfit vrij.

  De verjaardag van Resident Evil

  Het crossover event in The Division 2 is overigens niet de enige manier waarop Capcom het speciale jaar voor de ontwikkelaar viert. Tijdens de stream van gisteravond is namelijk ook bekendgemaakt dat Resident Evil Village al op 7 mei uitkomt en er vanaf nu een demo te downloaden is. Daarnaast krijgen spelers die de game kopen ook gratis een nieuwe Resident Evil multiplayer shooter!

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.