The Batman regisseur gaat veel meer DC films en series maken

News
dinsdag, 19 december 2023 om 16:00
schermafbeelding 2023 10 27 om 122835f1698403291
Matt Reeves gaat meer DC films maken, ook in het DCU. De regisseur van The Batman gaat dus aan veel meer projecten aan de slag. Dat gaf DC-topman James Gunn aan over de toekomst van Reeves.
Reeves maakte eerder het erg goed ontvangen The Batman en is momenteel bezig met zowel het tweede deel van The Batman en een The Penguin-serie. Deze projecten spelen allemaal voort in Reeves zijn eigen universum buiten het toekomstige DCU van James Gunn.
Nu heeft Gunn aangegeven dat de eerder aangekondigde Arkham Asylum-serie juist weer wel zal vallen onder Gunns DC-universum, wat de situatie rondom de DCU er niet makkelijker op maakt. Net zoals dat The Joker-films in een ander universum plaatsvinden is dit nu ook het geval over de films van Matt Reeves. De eerstvolgende Joker film zal volgend jaar uitkomen.

The Batman 2

Dit is in lijn wat we al wisten over de Batman films van Reeves. De regisseur heeft aangegeven alleen op Batman te willen focussen en niet teruggehouden wil worden en rekening moeten houden met een groter geheel en andere DC films.
"Op dit moment produceert Matt Arkham als een DCU-serie, dus voorlopig zijn er nog maar twee", bevestigde Gunn in een post op Threads. “We houden van Matt als regisseur en producer, dus hij zal zowel verhalen produceren binnen zijn The Batman-universum als binnen de DCU.”
De Arkham Asylum-serie zou moeten gaan over de inrichting waar alle bad guys van Batman worden opgesloten. Deze serie zou meer een horrorachtige aanpak krijgen.

Populair Nieuws