The Bachelor 2021 winnaar bekend: Verliest Tony Junior zijn hart aan Miss Nederland Julia Sinning?

News
donderdag, 02 september 2021 om 10:00
20210812 the bachelor 1f1628750329
Na een aantal spannende afleveringen is de kogel door de kerk of moeten we zeggen: heeft Tony al zijn rozen uitgedeeld? Vannacht verscheen de laatste aflevering van The Bachelor online op Videoland en is duidelijk wie de winnaar is geworden. De finale ging tussen Oriana en Julia.
Tijdens de pandemie reisden Tony Junior en tig dames af naar het prachtige Kroatië waar zij allen deelnamen aan The Bachelor. Na elf afleveringen, waarbij er veel dates, kussen, glimlachen en tranen te zien waren, is vannacht de finale live gegaan. In deze laatste aflevering ziet de kijker dat Tony eerst 24 uur op date is met Oriana om daarna 24 uur op date te gaan met Julia.
Let op, spoilers voor de finale van The Bachelor 2021 volgen hieronder.

The Bachelor 2021 winnaar bekendgemaakt

Tony heeft in de voorgaande weken allemaal rozen uitgedeeld aan diverse dames. Zodra iemand tijdens de zogeheten rozenceremonie geen roos ontving, betekende dat diegene naar huis moest. In de laatste aflevering heeft Tony nog één roos te vergeven.
Hoewel hij er voor kon kiezen om de roos niet uit te delen, wordt al snel duidelijk dat hij tot over zijn oren verliefd is. Zoals hij zelf zegt wordt hij 'een beetje verlegen' van Julia. Julia Sinning is dan ook de winnares en gaat met Tony mee naar huis!
Het is voor Julia de tweede keer binnen zeven dagen tijd dat ze wint, want eerder deze week werd ze bekroond tot Miss Nederland 2021. De kritieken op internet zijn niet mals. Niet alleen op haar Miss Nederland kwamen felle reacties, ook op The Bachelor. Veel mensen hadden gehoopt dat India zou winnen, maar zij vloog er net voor de finale uit.
Er staat nu nog één aflevering gepland, een reünie. Verder krijgen we dan ook te horen of de twee tortelduifjes nog bij elkaar zijn.
Reageer in de comments, maar houd het netjes. Niemand schiet er wat mee op om anoniem mensen online af te branden.