Storing bij Instagram zorgt voor problemen met de app

News
donderdag, 02 september 2021 om 9:30
iphone social networksf1583310576
Kijk er niet raar van op als je vandaag je meest recente foto's niet kan delen op Instagram. Het social media-platform lijkt namelijk last te hebben van een storing, waardoor veel gebruikers de app niet kunnen gebruiken.
Anno 2021 kunnen we bijna geen leven meer zonder social media voorstellen. Vrijwel iedereen brengt iedere dag een bezoekje aan één van de vele platformen, of dat nu Facebook, Twitter, Snapchat of Instagram is. Ben je een groot fan van dat laatste platform, dan is het alleen mogelijk dat je vandaag even moet overslaan. Het lijkt er namelijk op dat Instagram last heeft van een storing.
Op Allestoringen.nl stroomt het namelijk klachten binnen van gebruikers die Instagram niet kunnen gebruiken. Het gaat daarbij vooral om problemen met de app, de meestgebruikte manier voor mensen om Instagram te bezoeken. Andere users hebben weer last van het inloggen op het social media-platform, terwijl het voor anderen weer onmogelijk is om Stories te plaatsen.

Hoe lang duurt de Instagram storing?

Het is te hopen dat Instagram de technische problemen snel heeft opgelost, aangezien veel mensen bijna niet zonder hun dagelijkse bezoekje aan het platform kunnen. Het is alleen de vraag of het bedrijf al aan de storing werkt. Op het Twitter-account van Instagram wordt namelijk nog niks gemeld over technische problemen. Zodra de storing is opgelost zullen we dit bericht bijwerken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties