Mulan eerder op Disney+ beschikbaar?

News
dinsdag, 26 mei 2020 om 13:00
Het zal nog even duren voordat we Disney's nieuwste live-action film Mulan in de bioscoop kunnen verwachten, maar er zou inmiddels al een datum zijn gelekt waarop de film op Disney+ te zien zal zijn. Hoeven we dan toch minder lang te wachten dan verwacht?
Oorspronkelijk had Disney's live-action versie van Mulan al in maart in de bioscopen moeten draaien, maar door de coronacrisis is dit niet doorgegaan. Net als alle andere aankomende films, heeft Disney Mulan een nieuwe releasedatum gegeven. De film zal nu vanaf 24 juli in de bioscoop te zien zijn. Toch lijkt het erop dat de live-action film binnenkort al op Disney+ zal verschijnen en dat er dus ook minder tijd zal zitten tussen de bioscooprelease en de release van de film op de streamingdienst.

Mulan naar Disney+ in oktober?

Op Twitter vroeg een gebruiker aan het Disney Plus Help account wanneer Mulan op Disney+ beschikbaar zou zijn. De Disney Plus Help rmedewerker vertelde dat de film vanaf 27 oktober beschikbaar zal zijn voor abonnees. Het lijkt erop dat de medewerker deze datum alleen nog niet had mogen onthullen. Niet lang erna werd het antwoord namelijk van Twitter verwijderd. Toch betekent dit wel dat er maar drie maanden zullen zitten tussen de release in de bioscoop en wanneer de film op de streamingdienst te zien zal zijn.

Populair Nieuws